PROJECT: RESIDUE
EXPLORE IED BARCELONA
 

Project: La Violeta | Visual

Project: La Violeta

PROJECT: RESIDUE

Alumno/a: Anne Sofie Grenness
Area: Design

Residue proposes the creation of shelters connected with nature where travellers can store their luggage, cook, recharge devices or rest.

Designed using simple shapes and a structure that is partially made of glass, the user can regulate the lighting and temperature of the interior using their smartphone. The service offers a unique experience in terms of the environment in which it is located, combining modernity with primitivism through its design and the emotions that it provokes in the visitor.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close