subir

Project: L Project

L Project is a modular space that takes the structure of trees as its reference point. It is designed to be an outdoor work environment that integrates the office into nature using solutions made from bamboo tubes, lighting  textures, steel connectors and wooden boards that offer users different functionalities: seats, desks, hangers and magnet-boards. The space responds to the need of today’s nomadic generations who live in a city or its outskirts to connect with nature in an ideal place to work.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close