Sobre FITS
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

Sobre FITS

BOOSTING ORGANIZATION CHANGE FOR SUSTAINABLE LEADING BUSINESS

Future Innovation Tailor-Made School (FITS) és el projecte que neix de l’Istituto Europeo di Design de Barcelona (IED) per donar respostes a la necessitat de formació i del canvi cultural de les organitzacions, en els futurs escenaris d’un món VUCA.  

A partir de la implementació global de l’IED i la seva sòlida experiència formativa, el projecte Future Innovation Tailor-Made School (FITS) proposa solucions que –a partir del design driven innovation– aconsegueixen resultats concrets, acompanyant les organitzacions a solucionar reptes que millorin la seva competitivitat, l’eficiència de les seves operacions, el seu procés de I+D, el procés de transformació digital, així com redissenyar de les seves estratègies de sostenibilitat o RSC.

Per això, Future Innovation Tailor-Made School proposa unes metodologies creatives i innovadores de Design Thinking i de System Thinking que aconsegueixin desplegar el potencial de talent, co-creació i innovació –això és la intel·ligència col·lectiva—que totes les persones i organitzacions posseeixen.

En línia amb les noves metodologies, FITS dirigeix a les Learning Organizations una proposta que supera el clàssic marc relacional consultor / client, aportant una nova visió de l’In-Company, amb una sèrie de programes especials dissenyats de manera “customitzada” en estreta col·laboració i co-disseny amb els beneficiaris dels processos d’aprenentatge. Les nostres organitzacions co-creadores venen del sector de la moda, la mobilitat, la comunicació visual, els espais, els serveis o la indústria innovadora. El nostre objectiu principal és generar un nou coneixement per a la organització que aporti un valor innovador, aplicable i mesurable des del minut zero amb eines d’autoavaluació contínua perquè els decisions makers interns puguin mesurar l’abast i els resultats de les accions del programa FITS en el seu entorn professional.

Campus FITS

El Campus FITS ofereix diferents programes formatius, així com interacció i networking personalitzats a persones interessades en la innovació vinculada al disseny (design driven innovation) en sectors clau de l’economia actual: turisme, transició ecològica de la mobilitat, transformació digital, economia circular, entre altres.

Partint dels més de 25 anys d’experiència del Istituto Europeu di Design, es desenvolupen metodologies creatives per a generar innovació (Challenge-based learning), webinars especialitzats, blogs i esdeveniments amb continguts exclusius creats per persones alineades amb les noves exigències, reptes i oportunitats d’una societat que es transforma a cada segon.

Cursos i càpsules en línia enfocats en la Silver Economy, turisme, benestar i salut són només un aperitiu dels programes que poden ser dissenyats per una de les institucions de disseny, moda i tendències més importants d’Europa i Llatinoamèrica. Permetran un aprenentatge immersiu i un entrenament intensiu per a la gestió eficaç dels nous reptes del segle XXI a través dels mètodes del disseny.

Les empreses i professionals que vulguin evolucionar i adaptar-se ràpidament a través d’una plataforma diversa, sofisticada i multicultural, trobaran al Campus FITS les solucions idònies d’aprenentatge flexible, fàcils d’actualitzar i que permetin mesurar l’impacte generat en l’organització.

Contacte

fits@ied.es