Reglament
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Reglament

REGLAMENT GENERAL DIPLOMES IED DE TRES ANYS I DIPLOMES ONE YEAR D’UN ANY

L’ Istituto Europeo di Design elabora el present Reglament General de titulacions pròpies (Diploma IED) que determina els drets i deures de l’estudiant, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Més informació en el següent enllaç:

Reglament Títol Propi i One Year Course – ESP
– 
Reglament Títol Propi i One Year Course – ENG


REGLAMENT GENERAL TÍTOL DE GRAU EN ENSENYAMENTS ARTÍSTICS SUPERIORS DE DISSENY (CURS DE 4 ANYS)

L’ Istituto Europeo di Design elabora el present Reglament General aplicable a les Titulacions Superiors en Disseny Oficials (després Titulació Superior Oficial) que com a Centre Superior de Disseny imparteix i que determina els drets i deures de l’estudiant, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Más informació en el següent enllaç:

Reglamento – ESP
– Reglamento – ENG


REGLAMENT GENERAL IED MASTER, FORMACIÓ CONTINUA & SUMMER SCHOOL

L’ Istituto Europeo di Design Barcelona (després IED) elabora el present Reglament General de l’Àrea de Formació Avançada que determina els drets i deures de l’estudiant, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Més informació en el següent enllaç:

Reglament Master i Formació Contínua Barcelona – ESP
– Reglament Master i Formació Contínua Barcelona – ENG

L’ Istituto Europeo di Design Barcelona (en adelante IED) elabora el present Reglament General aplicable als cursos d’Estiu (Summer Courses). Més informació al següent enllaç:
Reglament Cursos d’Estiu – ESP
Reglament Cursos d’Estiu- ENG


NORMES GENERALS BA HONOURS (CURS DE 3 ANYS)

L’ Istituto Europeo di Design Barcelona (en adelante IED) ha elaborat les següents Normes Generals, que regulen els drets i deures dels alumnes, i amb la firma del present document declara acceptar íntegrament les condicions establertes en ell i es compromet a observar-lo i cumplir-lo. Més informació en el següent enllaç:

Reglament BA – ESP
Reglament BA – ENG