Francesc Grau Tomàs
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

false

Francesc Grau Tomàs

Área Design

Área Fashion

Llicenciat en Bachelor of Arts with Honours in Fashion Design per la Universitat de Southampton a través de l’ Escola d’Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona i Master in Fashion Design per la Domus Academy de Milà.

Des del 1994 és Director Creatiu, al costat de la seva sòcia Olga R. Menchén, de la seva marca Menchén Tomàs, que dissenya, produeix i confecciona les seves pròpies col·leccions de Prêt-à-Porter femení, Festa i Núvia. Les col·leccions es distribueixen a través de la seva xarxa de punts de venda a Barcelona, Madrid, Sevilla i Zaragoza i, en tendes d’EUA, França, Rússia, Japó, Emirats Àrabs i Aràbia Saudita. Menchén Tomàs desfila en la passarel·la 080 Barcelona Fashion i és membre de l’Associació de Creadors de Moda d’Espanya (ACME).

Durant els últims anys, Francesc Grau Tomàs ha estat també director de producte per a la marca Josep Font, coordinador i dissenyador de les col·leccionis dona per a la signatura Antonio Miró i dissenyador per a les línies de calçat i accessoris de pell de Diego della Valle, TOD’S i Hogan a Itàlia.

www.menchentomas.com