Ignasi Pérez
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

false

Ignasi Pérez

Área Design

Arquitecte graduat per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, va continuar els seus estudis a L’Usine de Ginebra, TongJi University de Xangai i Department of Architecture a Hong Kong.
La seva carrera professional ha estat reconeguda amb diversos premis com el Premi Construmat, Premi Holcim 2007 o el Europan 2005.
Dirigeix el Biomimetic Summit, una trobada internacional sobre el disseny de productes i la seva manufactura, i ha estat fundador d’Actar, Betahaus o WITS Institute.

És co-autor de diversos llibres, entre ells: Ecoproductos per a l’Arquitectura i el Disseny BambooLab, La sostenibilitat des dels cicles materials. Actualment és membre del consell editorial d’Espazio, revista internacional sobre teixits tècnics i arquitectura tèxtil.

Les classes que imparteix de Materials, Tecnologia i Ciència Aplicada al Disseny a l’IED Barcelona es combinen amb la redacció de la seva tesi doctoral europea: Significats de la sostenibilitat en l’arquitectura i el disseny, com a resultat del seu Màster en Disseny i Comunicació en la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona