Guido Charosky
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

Guido Charosky

Área Design

Cofundador Drop-Design for Innovation, consultora d’innovació enfocada a la creació de productes i serveis excepcionals, centrats en l’experiència d’usuari i el model de negoci. Dissenyador industrial per la Universitat de Buenos Aires, Master (DEA) en Projectes d’Innovació per la Universitat Politècnica de Catalunya i Postgrau en Gestió d’Empreses a l’Escola d’Organització Industrial.

Prèviament va treballar a Experience Design Lead en HP i com Design & Innovation Manager a la consultora Loop Business Innovation. És professor de l’IED des de l’any 2008 i director de l’Innovation Lab de l’MBA d’ESADE.

Posseeix una àmplia experiència en diferents camps del disseny i la innovació en diversos sectors: electrònica de consum, béns d’equip, joguines, tecnologia, serveis, packaging i gran consum. Ha col·laborat amb empreses multinacionals, pimes i startups i ha realitzat projectes a Argentina, Estats Units, Espanya, Anglaterra, Itàlia i Dubai. Ha escrit articles per a revistes i congressos internacionals. El seu treball ha estat publicat en diferents revistes i diaris i ha obtingut premis de disseny a Alemanya, Estats Units, Argentina, Espanya i Japó.

IED Forward
+