WHEN DESIGN MEETS MANAGEMENT
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

WHEN DESIGN MEETS MANAGEMENT

El IED Barcelona – Escola Superior de Disseny, presenta a 4 professionals que promouen la innovació gràcies a la iniciativa empresarial, el disseny de productes i serveis i el foment de noves oportunitats de negoci. En les presentacions de les seves estratègies apliquen la mateixa metodologia que el IED Barcelona transmet als seus estudiants. Compartim la mateixa visió sobre el management. Em entrevistat a aquests professionals i pots escolatar-les aquí.

BRIAN BURGESS (Ex alumne del IED Barcelona) – Dissenyador de serveis per a Health Mavericks, empresa europea de innovació en salut digital especialitzada en el disseny centrat en l’ésser humà i en els canvis de comportament.

GUIDO CHAROSKY (Docent del IED Barcelona) – Co fundador de Drop – Design for Innovation, consultoria de experiències en innovació aplicades a la creació de nous serveis i productes.

JÜRGEN SALENBACHER (Docent del IED Barcelona) – Especialista en disseny, branding i economia creativa  facilitador i coach amb una amplia experiència en l’àmbit de l’educació, el disseny i l’empresa (salenbacher.com)

ADRIÀ BATLLE (Docent del IED Barcelona) – Emprenedor i manager en innovació Mobile World Capital Barcelona, una iniciativa amb l’objectiu de fomentar la creació de un ecosistema digital.