Visita’ns al Saló del Ensenyament i al Saló Futura 2016
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Visita’ns al Saló del Ensenyament i al Saló Futura 2016

T’informem que el IED Barcelona – Escola Superior de Disseny, estarà present, com cada any, al Saló de l’Ensenyament del 9 al 13 de març.Si estàs interessat en les nostres carreres universitàries i vols conèixer més detalls sobre la nostra escola, vina a veure’ns i et donarem tota la informació que necessitis.
Tenim preparades moltes sorpreses per a qui vingui a visitar-nos! Oferim demostracions de Sketch, Moulage i de Visual Thinking per part dels alumnes de l’escola. També mostrarem el Projecte nHz (ɛn-hûrts) presentat en el Festival Sónar+D 2015. Una instal·lació interactiva que reuneix ciència, só i programació. Un dels alumnes dissenyador d’aquest projecte, Javier Pinilla, estarà els següents dies mostrant el seu funcionament: dijous de 11h a 12h, divendres de 17h a 18h i dissabte de 13h a 14h.

Aquest any, com a novetat, ens trobaràs a Futura – Saló dels Màsters y Postgraus el 11 i 12 de març. Si ja has acabat una carrera o si simplement t’interessa formar-te en el món del Disseny, vine a informar-te sobre els diferents cursos que oferim: Màsters, Postgraus, Cursos de Formació Continua, Cursos d’Estiu, en les diferents especialitats del Disseny i del Management per empreses creatives.

+info:
Saló del Ensenyament

Quan: del 9 al 13 de març
On: Fira de Barcelona Stand E 501, Pavelló 2, Nivel 0

Saló Futura

Quan: 11 y 12 de març
On: Fira de Barcelona – Stand Growing Pack (A110)