Visita’ns al Saló de l’Ensenyament i Futura, Saló dels Màsters i Postgraus 2018
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

false

Visita’ns al Saló de l’Ensenyament i Futura, Saló dels Màsters i Postgraus 2018

L’IED Barcelona torna al Saló de l’Ensenyament que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona del 14 al 18 de març de 2018. Si t’interessen els nostres cursos a nivell universitari (Títols Superiors en Disseny, BA (Hons), Diplomes i One Year Course) i vols conèixer més detalls sobre l’escola, vine a veure’ns i et donarem la informació que necessitis.

En aquesta edició, el Saló creix en espai expositiu i aforament, per aquest motiu contem amb una nova ubicació i un estand reformat: “The Design School”, la llar dels creatius. Un espai amb demostracions en directe a càrrec dels alumnes de l’escola, projectes destacats i tallers creatius.

També estarem presents a Futura – Saló dels Màsters i Postgraus el 16 i 17 de març. Si has acabat una carrera o si simplement t’interessa formar-te en el món del disseny, vine a descobrir els diferents cursos que oferim: Màster, Postgraus, Programes de Formació Contínua i Cursos d’Estiu en las diferents especialitats del disseny i el Management per empreses creatives.

 

¿ON I QUAN?

Saló de l’Ensenyament

Fira de Barcelona – Recinte Montjuïc

Stand D 453, Pavelló 1, Nivell 0

Del 14 al 18 de març

 

Futura – Saló de los Màsters y Postgraus

Fira de Barcelona – Recinte Montjuïc

Stand C 341Pavelló 5, Nivell 0

16 i 17 de març

T’hi esperem!