Verde que te quiero…
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: CYME | Design

Projecte: CYME

Verde que te quiero…

La instal·lació dels estudiants de 4 curs del Títol Superior en Disseny de Producte, Massimo Nocivelli i Melania Moreno, “Verde que te quiero…” per l’aparador d’Hábitat ha guanyat el premi a aparador més innovador del programa ‘Aparadors-Disseny en Diagonal’. 

En el marc de la Barcelona Design Week 2020, la proposta s’inspira en dos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides: Acció climàtica (13 Climate Action) i Vida a la terra (15 Life on Land). 

El projecte va sorgir de l’assignatura de projecte efímer i els dos alumnes volien plasmar la filosofia i el missatge d’Habitat, que aposta per un disseny accessible, simple, bonic i assequible, i alhora la importància de tenir una perspectiva sostenible del nostre planeta. A més, s’ha concebut per a què pugui ser reutilitzada gràcies als seus materials i la botiga ubicada a l’avinguda Diagonal de Barcelona ha accedit en quedar-se’l pel missatge, la qualitat, el disseny i la originalitat.

La forma esfèrica de la prestatgeria fa referència al món i el color verd a la presència de la biodiversitat vegetal que constitueix més de la meitat de la superfície terrestre. Els diferents espais buits de l’esfera serveixen d’aparador dels productes de la botiga com ara gerros, gots i vols, així com diferents plantes per convertir l’estructura en un punt verd. 

El projecte forma part de la iniciativa Disseny en Diagonal i es podrà veure fins al 26 de novembre. 

Crèdits

Estudiants: Massimo Nocivelli i Melania Moreno

Tutor: Alex Estévez

Botiga: Hábitat – Av. Diagonal, 514 (Barcelona).