UNLOCKING IED: ACTIVITATS DE BENVINGUDA PER A NOUS ESTUDIANTS 18/19
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

false

UNLOCKING IED: ACTIVITATS DE BENVINGUDA PER A NOUS ESTUDIANTS 18/19

Del 17 de setembre al 9 d’octubre l’IED Barcelona organitza Unlocking IED, un conjunt d’activitats informatives ideades per a què els nous estudiants es coneguin entre ells i fer els primers dies de classe més agradables.

Al cicle Unlocking IED Barcelona, co-creat per estudiants i staff, cada activitat serà la clau que obrirà les portes necessàries per ajudar els nous estudiants a navegar amb èxit dins l’IED Barcelona.

Els alumnes rebran un correu electrònic amb una invitació personal per inscriure’s a cadascuna de les activitats adreçades al seu curs.

 

Activitats programades:

Descobreix IED Barcelona: Insider’s tips!

Una introducció divertida al campus, amb consells i informació dels estudiants, alumni i staff, 10 trucs de supervivència i més. Després d’aquesta sessió et sentiràs com a casa.

TIE, NIE & residencia: Deixem clar tot el legal!

Aquesta sessió, específica per estudiants internacionals, té com a objectiu proporcionar tota la informació sobre els passos i processos a seguir per obtindre el TIE/NIE, així com per facilitar tots els tràmits de residència.

Gràcia Discovery Tour: Explorant els voltants de l’IED Barcelona

Gràcia serà el barri en el qual els estudiants passaran la major part del seu temps. Aquest tour guiat per estudiants i staff permetrà als nous estudiants conèixer fets històrics i culturals del barri així com descobrir llocs on dinar, comprar i relaxar-se.

 

Per obtenir més informació o consultes contacta amb l’equip d’Unlocking IED a través del correu studentcenter@bcn.ied.es.