Un viatge per la literatura universal per mitjà del redisseny de portades
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Un viatge per la literatura universal per mitjà del redisseny de portades

Va dir l’autora Anna Quindlen que “Els llibres són l’avió, el tren i la carretera. Són el trajecte i la destinació. Són la llar”. I en aquest viatge, cadascun de nosaltres vivim una experiència personal única.

La manera en la qual ens acostem a la lectura d’una obra que ens marca d’alguna manera, l’emoció que ens desperta, centra el projecte desenvolupat per estudiants de Visual Communication (4t de Motion Graphics and Vídeo).

Proposta de Federica Scognamiglio

A partir d’una selecció d’obres clàssiques i modernes de la literatura universal, els alumnes han realitzat un redisseny molt personal de les seves portades. Els resultats, que reflecteixen l’univers creatiu de cadascun dels participants, són objecte d’una exposició que amb motiu de Sant Jordi s’ha organitzat en les instal·lacions de l’IED Barcelona per als membres de la nostra comunitat.

Proposta de Dar Rubinstein

Des de ‘Crim i Càstig’ o ‘1984′ fins a ‘Crepuscle’ o ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, els dissenys proposats són variats, però amb el denominador comú d’oferir una visió fresca, original i molt personal d’aquestes obres, al mateix temps que exploren les possibilitats de la Realitat Augmentada per a donar-los vida més enllà del paper.ç

Proposta de Neyla Haddou

On:  Passadís del Medialab de l’edifici Point One (C/Biada 11)