Un projecte de l’IED Barcelona a l’exposició “The Brave You” de TEDxBarcelona Woman 2017
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

Un projecte de l’IED Barcelona a l’exposició “The Brave You” de TEDxBarcelona Woman 2017

El projecte “Female Genital Mutilation” de tres alumnes de l’IED Barcelona estarà present en la exposició “The Brave You”, una mostra que s’inaugura el divendres dia 3 de novembre en el Mazda Space de Barcelona en ocasió del TEDxBarcelonaWomen 2017, una conferència d’alt impacte que es realitza anualment amb l’objectiu de donar visibilitat, empodarar i connectar el talent femení.

El projecte guanyador d’un premi Laus de plata ha estat dissenyat per les alumnes del Títol Superior en Disseny Gràfic i del Diploma IED en Creative Advertising and Branding Adra Kandil, Anna Hudayarova e Isabella Rood busca conscienciar a les persones sobre la mutilació genital femenina (MGF) a través d’un llibre composat per històries reals de víctimes. L’eix principal del llibre el constitueixen els retalls present a cada pàgina, els quals formen capes que acaben representant els genitals femenins. Les pàgines són de color pell i varien de tonalitat, de clar a fosc.

Amb el projecte, les alumnes volen donar a conèixer un dels grans estigmes del sofriment d’aquesta problemàtica social que és viure’l en silenci, i per això les alumnes volien donar veu a les víctimes i generar consciència global de manera visual.

 

Dia: Del 3 al 30 de novembre

Hora: De 12 a 22 hores – Consultar horari a la pàgina web de Mazda Space

Direcció: Calle Comerç, 60 – Barcelona

Entrada gratuïta