Un projecte en homenatge al teatre guanya el premi en Disseny Gràfic “On the Rise 2022” del Festival OFFF
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Un projecte en homenatge al teatre guanya el premi en Disseny Gràfic “On the Rise 2022” del Festival OFFF

Llantiol Teatre‘, de l’estudiant de 3r de Motion Graphics de l’IED Barcelona Thinh Truong, ha rebut el premi Wix Playground and OFFF “On the Rise 2022” del OFFF Barcelona en la categoria de millor Disseny Gràfic

FELICITATS, THINH!

La proposta se centra en el rebranding del Cafè Teatre Llantiol, un local emblemàtic del centre històric de Barcelona, que ha vist passar pel seu escenari a nombrosos artistes al llarg dels seus més de vint anys d’història.

Concebut com un tribut al  teatre des d’una mirada contemporània, el projecte reflecteix la idiosincràsia de l’edifici a través de l’ús de tipografia, línies, formes i paleta de colors.

Gràcies a aquest reconeixement, Thinh exhibeix el seu projecte en l’escenari OFFF Roots del Disseny Hub Barcelona el 6 de maig, a més de rebre una sessió de tutoria personalitzada amb la famosa dissenyadora gràfica Paula Scher.

L’OFFF és un festival que promou tot tipus d’activitats i conferències del panorama creatiu i que serveix de punt de trobada i inspiració per a comunitats d’artistes de disciplines molt variades.

Aquesta és la primera edició en la qual el festival llança el premi Wix Playground and OFFF “On the Rise 2022”, que ha obtingut un gran èxit de convocatòria, en rebre més de 500 projectes de 40 països diferents per a optar a un únic premi per cada categoria (Disseny Gràfic, Direcció Creativa, Tipografia, Il·lustració, 3D/Motion, Web Immersive/New Media i Portafolio).