Un petó entre el mar i la muntanya
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Un petó entre el mar i la muntanya

Les alumnes Elena Aubà i Isabel Ruiz, estudiants del Títol Superior en Disseny Gràfic, han estat les encarregades de dissenyar la nova imatge i packaging de la Ginebra Edició Especial Petó de Gin NUT Empordà.

La seva proposta visual sorgeix de la unió del mar i la muntanya creant espècies naturals particulars, com el caràcter de la regió del nord de Catalunya. “La nostra proposta introdueix espècies noves, totes resultat de la barreja d’exemplars marins i terrestres que es poden trobar a l’Empordà. Cada disseny compta amb el seu nou nom científic i és el resultat d’aquest petó entre el mar i la muntanya”, expliquen les dissenyadores.

Una proposta delicada, amb una bona dosi de surrealisme i intel·ligència, que es va presentar el dia 31 d’agost a Portbou coincidint amb la Festa del Grafisme. Una ocasió perfecta per a presentar aquesta ginebra experimental que s’inspira en “la trobada entre el mar i la muntanya, la sirena i el pastor”, com descriu la signatura catalana.

Aquest projecte ha ajuntat a la Festa del Grafisme, la marca de licors NUT i l’escola de Comunicació Visual del IED Barcelona en una col·laboració idònia que ha brindat l’oportunitat a les alumnes Isabel Ruiz i Kamila Zakhidova de participar en aquesta festa del disseny gràfic en la Costa Brava i presentar les seves propostes visuals.