Un or i dues plates en els Premis Delta 2022
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Un or i dues plates en els Premis Delta 2022

Els Premis Delta 2022, per a professionals i empreses de disseny industrial, han reconegut amb un Delta d’Or i dos Deltes de Plata projectes dissenyats per un alumni i dos docents de l’IED Barcelona.

Aquests guardons organitzats per ADI-FAD  són una plataforma de reconeixement públic i promoció d’aquells productes que proposen innovacions conceptuals i aporten una preocupació mediambiental i per la sostenibilitat, a més de ser un exemple de disseny i qualitat de fabricació.

Delta d’Or
Projecte: Cupra Born

Disseny: Alberto Torrecillas – Alumni de l’IED Barcelona

Empresa: SEAT

Vehicle 100% elèctric que combina electrificació i prestacions. A l’interior trobem línies expressives i materials amb formes accentuades que pretenen definir un nou llenguatge de disseny marcadament emocional.

 

Projecte: Alba

Disseny: Jordi Blasi -Docent de Packaging de Disseny de Producte

Empresa: Ateljé Lyktan

Llum de paret que proporciona llum indirecta, d’intensitat graduable mitjançant la rotació del disc a partir del qual ha estat concebut. El producte convida a l’usuari a interactuar a mitjançant el descobriment de la possibilitat d’acció que té amagada.

Projecte: Wire

Disseny: Jordi Pla Studio – Docent de Styling de Disseny de Producte y docent del CBI Fusion Point CERN de ESADE-UPC i l’IED Barcelona

Empresa: Milan Iluminación

Sistema que uneix el llum amb el difusor i permet interactuar directament a través del contacte amb l’objecte sense la mediació de peces mecàniques ni cables, amb la qual cosa es crea una connexió emocional entre el llum i l’usuari.