ÚLTIMO MES PARA MATRICULARSE EN LOS DIPLOMAS IED Y BA (HONS)
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

ÚLTIMO MES PARA MATRICULARSE EN LOS DIPLOMAS IED Y BA (HONS)

Si encara no has decidit on orientar la teva formació, encara tens temps per matricular-te als Bachelor of Arts (Honours), Diplomes IED i One Year course de l’IED Barcelona que començaran el proper 13 d’octubre.

Si estàs pensant en estudiar sobre l’àmbit de la Moda, l’IED Barcelona ofereix dos BA (Hons) atorgats per la Universitat de Westminster i impartits en anglès sobre Fashion Design i Fashion Màrqueting and Communication. També pots estudiar en espanyol el Diploma IED en Màrqueting i Comunicació de la Moda.

Si t’interessa el sector del Visual Communication hi ha dues opcions: el Diploma IED en Creative Advertising and Branding o el Diploma en Interactive Media Design.

L’escola ofereix també la possibilitat d’especialitzar-se en el Management amb els diplomes en Business Design i en Communication and Event Design.

Si cap d’aquests cursos et convenç però t’interessa l’àmbit creatiu et recomanem el One Year Course en Global Design. Un curs que està dirigit a persones que volen començar els seus estudis a les àrees del disseny de moda, interiors, producte, arts visuals, publicitat i màrqueting. Com a resultat, els alumnes obtenen la suficient preparació per poder triar en quin camp del disseny volen aprofundir.