THIS WORLD NEEDS TO BE REDESIGNED NOW
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: DÉJÀ VU | Design

PROJECTE: DÉJÀ VU

THIS WORLD NEEDS TO BE REDESIGNED NOW

Una minúscula partícula invisible a l’ull humà ha posat el món del revés.

El planeta que coneixíem fa a penes un any no té res a veure amb el que avui habitem.

Un món global, en el qual ens movíem lliurement d’un país a un altre, d’una ciutat a una altra, s’ha congelat en el temps.

La vida s’ha posat en “pause” mentre el planeta sofreix una pandèmia global provocada per tan sols 10 nanòmetres de virus.

Es destrueixen empreses, llocs de treball, s’enfonsa l’economia i el que fins ara era un model vàlid cal repensar-lo. Les famílies se separen, els amics queden lluny, les pantalles s’han convertit en l’expressió de la proximitat.

Hem hagut d’aprendre a viure en la incertesa sense poder conèixer quin serà l’escenari de l’endemà.

El model està danyat i és necessari repensar tot; el que ens està deixant la pandèmia i el que el planeta venia arrossegant d’abans.

És el moment de començar a pensar, construir i dissenyar ‘el dia després’ del coronavirus. I l’ésser humà té l’arma més potent per a això: la CREATIVITAT.

La creativitat és aquest talent que es troba allotjat en el nostre hemisferi dret. Al costat de la passió i les sensacions. Pot haver-hi alguna cosa amb més força per a moure el món?

El disseny neix de la unió de la creativitat, l’observació i les sensacions, per això persegueix millorar la vida de les persones. Per això, ara, ÉS EL MOMENT DELS DISSENYADORS.

No hi ha una sola activitat humana que, després d’aquesta crisi mundial, no necessiti ser repensada. El repte és gran, però també ho és l’oportunitat única de viure un nou Renaixement.

Perquè AQUEST MÓN NECESSITA SER REDISSENYAT ARA. Perquè tenim urgència de dissenyadors que ens reconnectin amb ell dissenyant nous serveis, nous negocis, nous productes, noves maneres de comunicar-nos.

T’uneixes a la nova força creativa que canviarà el món?