The Shopping Night BCN 2017
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

false

The Shopping Night BCN 2017

El dia 30 de novembre vinent, l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny tornar a participar a The Shopping Night Barcelona. En aquesta edició, l’esdeveniment s’inspira en la Gauche Divine, el grup intel·lectual de la Barcelona dels anys seixanta format per reconeguts editors, publicistes, models, actors, fotògrafs, arquitectes o pintors.

Karin Leiz, escriptora, model i musa de la Gauche Divine, estarà a l’estand de l’escola que reinterpreta l’estètica de l’època amb projectes d’alumnes de l’àrea de Visual Communication, que han dissenyat una il·lustració exclusiva per l’estand; l’àrea de Design, amb una cadira el més pur estil dels anys seixanta; i l’àrea de Moda, amb propostes de les col·leccions de final de curs 2017 que recrean el look de les fotografies de Leopoldo Pomés amb Karin Leiz de model que decoren les parets del famós restaurant Flash Flash de Barcelona. L’estand IED també oferirà la possibilitat de què els visitants aconsegueixin una il·lustració de moda personalitzada.

A més, es realitzarà un concurs a Instagram amb el hashtag #DivinaNit per entrar en el sorteig d’un accessori de moda personalitzat de Loretto Martti, exalumna del Títol Superior en Disseny de Moda i guanyadora del premi Franca Sozzani Best Fashion Collection.

 

Dia: dijous 30 de novembre

Hora: A partir de les 20h

Lloc: Av. Diagonal amb Passeig de Gràcia

 

Alumnes que participen en The Shopping Night: Belén Morales (Disseny Gràfic), Gabriela Torres (Disseny Gràfic), Lizeth Vanessa Vargas Barreto (Disseny de Producte),  Nina Maria Kahkonen (Disseny de Producte), Blanca Serra (Disseny de Moda), Carolina Ruiz (Disseny de Moda), Laia Viñas (Disseny de Moda), Roberto Rodriguez (Disseny de Moda), Brenda Gonzalez (Disseny de Moda), Iana Myronova (Fashion Design) y Loreto Martí (Disseny de Moda).