Ser un Coolhunter? Jo vull!
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

Ser un Coolhunter? Jo vull!

Segur que has escoltat la paraula ‘Coolhunting’ milers de vegades però, realment saps a què es dedica un professional caça-tendències?

Un coolhunter és aquella persona capaç de detectar les corrents de canvi a nivel emergent, seleccionant i filtrant-les. Des d’un punt de vista objectiu, és capaç d’entendre el sentit dels moviments i les noves tendències.

Avui en dia el concepte coolhunting ha evolucionat per anar més enllà de la detecció de tendències efímeres, englobant també la comprensió de les motivacions i dels significats subjacents a allò que veiem. D’aquesta manera, el coolhunting es converteix en una eina poderosa a nivell estratègic també, no només tàctic: des del desenvolupament de noves maneres i territoris de comunicació fins al desenvolupament de nous productes i dissenys.

Per aquest motiu, el IED Barcelona ofereix dos tipus diferents de cursos: el Postgrau en Trends Research (Anglès) i el Curs d’estiu Fashion Trends Investigation from Coolhunting en to Forecasting (Anglès). 

Programa de Formació Continua (CSP) en Coolhunting

El Programa de Formació Continua (CSP) en Coolhunting és un curs d’especialització que va dirigit a aquelles persones més enfocades a les àrees del màrqueting, comunicació i disseny aplicat, així com a la investigació de mercats, publicitat i design management.

Winter Course in Trends Investigation: from coolhunting to fashion forecasting

En canvi, el Winter Course in Trends Investigation: from coolhunting to fashion forecasting és un curs intensiu, d’un mes, impartit en anglès i d’un nivell avançat.  En aquest curs els estudiants exploraran els barris més eclèctics de Barcelona i els seus centres culturals portant a la pràctica les eines d’investigació que se us ha ensenyat a classe.