PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “SELECTED EUROPE 2017”
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

false

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “SELECTED EUROPE 2017”

La biblioteca de l’IED Barcelona acull la presentació del tercer número del llibre “Selected Europe 2017, Visual Inspiration from Bilbao” el dimarts dia 7 de novembre a les 18.30 hores.

El llibre Selected és un referent visual i inspiracional que conté una selecció dels artistes i dissenyadors que configuren l’actual escenari europeu. Una mirada transversal sobre les seves diferents disciplines amb diversitat de discursos, punts de vista i estils. En aquesta tercera edició, el llibre conté projectes d’alumnes, exalumnes i docents de l’IED Barcelona.

La presentació anirà a càrrec d’Hernán Ordoñez, book manager i coordinador del Màster en Disseny Gràfic de la Informació i Media Branding, i Antoni Canal, director del festival Selected Inspiration. També participará Pilar Pasamontes, Directora Científica de Moda, i Julia Weems, Directora de Desenvolupament de l’Escola de Moda, per explicar la seva experiència a The Youth Mobile Festival durant el Mobile World Congress amb la desfilada de moda sostenible ECOcyborg Fashion Tech Show el passat mes de març. 

 

Data: dimarts dia 7 de novembre de 2017

Hora: 18.30 hores

Lloc: Biblioteca IED Barcelona – Torrent de l’Olla, 161