SANTIAGO RESTREPO, GUANYADOR DE L’IED BARCELONA SWAB STAIRS 2017
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

false

SANTIAGO RESTREPO, GUANYADOR DE L’IED BARCELONA SWAB STAIRS 2017

Santiago Restrepo, alumne del Títol Superior en Disseny Gràfic de l’IED Barcelona, va ser seleccionat pel concurs Swab Stairs 2017 per exposar la seu obra “Vive” del 16 al 30 de juny de 2017 a les escales de la parada de metro Passeig de Gràcia de la sortida de la línea L2 a Gran Via i Cine Comedia. 

Swab Stairs és un concurs dins el marc de “Swab Off” i el projecte TMB Cultura que pretén vincular el món acadèmic amb la transformació creativa del paisatge. D’aquesta manera, els estudiants de les més prestigioses escoles d’art i disseny tenen l’oportunitat d’exhibir les seves creacions en algunes de les estacions més importants del metro de Barcelona. 

Sota el tema “La ciutat intel·ligent i sostenible”, l’objectiu de Swab Stairs 2017 ha estat plantejar solucions creatives i sostenibles per portar a les ciutats actuals a ser cada vegada més intel·ligents, ambientalment sostenibles i en harmonia amb els seus habitants. 

En aquesta edició han participat deu escoles catalanes, entre elles l’IED Barcelona, ​​i dues escoles internacionals convidades d’Anvers i París.