Roses i disseny IED per a un Sant Jordi solidari
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Roses i disseny IED per a un Sant Jordi solidari

El disseny va molt més allà del disseny; és una poderosa eina de millora social, de promoció de valors com la sostenibilitat, la inclusió o la solidaritat. 

Des d’aquesta filosofia, que es situa en la mateixa base del projecte de l’IED Barcelona, els membres de la nostra comunitat han pensant en una manera especial de celebrar el proper Dia de Sant Jordi

En col·laboració amb Aste Barcelona, han portat als majors que s’allotgen en tres residències del barri de Gràcia un total de 88 roses acompanyades de prints dissenyats per estudiants de diferents disciplines de l’escola. 

En sintonia amb la labor d’aquesta associació, que promou projectes de voluntariat entre joves, aquesta iniciativa ha permès connectar a generacions diferents en un intercanvi marcat per la creativitat, l’empatia i el compromís amb les persones i amb l’entorn. 

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte IED Social de l’IED Barcelona, orientat a treure fora de l’escola l’activitat que els estudiants realitzen dins d’ella amb la vocació de generar un impacte social positiu en el barri i a la ciutat de Barcelona mitjançant el disseny.