RESHAPE19 | Cognified matter
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

RESHAPE19 | Cognified matter

El concurs anual Reshape busca les últimes innovacions en wearables i productes intel·ligents. Organitzat per Noumena i en col·laboració amb INDUSTRY-From Needs to Solutions, Adidas, Fira Barcelona i l’IED Barcelona, Reshape obre la seva convocatòria a dissenyadors de tot el món que exploren l’impacte de la tecnologia a través del disseny a la nostra vida diària, els hàbits i els comportaments socials.

El concurs consta de dues categories:

Tecnologia wearable

Solucions de vestimenta que estableixin una connexió amb el nostre entorn. Es busquen propostes variades que poden ser tant nous materials, fashion wearables o pròtesis que estableixin una relació entre el cos i les seves necessitats.

Producte intel·ligent

Solucions de productes que promoguin el benestar i l’atenció mèdica, i en una àmplia gamma d’aplicacions, des dels esports a dispositius automotrius i mèdics.

El comité de sel·lecció dels projectes està format per Bradly Klerk Dunn, CEO d’Iris van Herpen; Anastasia Pistofidou Directora del laboratori de recerca FabTextile i Fabricademy, una nova acadèmia de tèxtils i tecnologia; Simone Cesano  Senior Director Design Operations d’Adidas; i Valerie Bergeron, Directora del Materfad de Barcelona.

Julia Weems, directora de moda de l’IED Barcelona, forma part del jurat que escollirà als tres guanyadors, juntament amb Simone Cesano Senior Director Design Operations Adidas; Alberto Lovisetto, 3D project coordinator a Moncler; Behnaz Farahi arquitecta i dissenyadora de moda i disseny interactiu; i la plataforma d’arquitectura, moda i tecnologia ZAP&BUJ

Per a més informació visita: https://youreshape.io/