Presència i reconeixement de l’equip docent de Design en els ADI 2020
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: TRANSGEA | Design

PROJECTE: TRANSGEA

Presència i reconeixement de l’equip docent de Design en els ADI 2020

Els Premios ADI FAD 2020, organitzats per l’Associació de Disseny Industrial ADI-FAD, han comptat en la seua 40 edició amb una important presència de l’equip docent de l’Àrea Design de l’ IED Barcelona.

D’una banda, el professor de Project Styling del segon curs de Product Design, Jordi Pla, ha estat l’encarregat de dissenyar el trofeu dels Premis Delta, un prestigiós guardó que reconeix les millors propostes professionals del país en disseny de producte.

Trofeu Delta. Foto per cortesia d’ ADI-FAD.

A més, el Delta d’Or en la Categoria d’Il·luminació ha recaigut en Fa Mini, un llum de Goula/Figuera Studio, integrat per Álvaro Goula, professor de Volum en segon curs de Product Design, i Pablo Figuera, docent de Lighting Project en el tercer curs del mateix programa.

Així mateix, entre els dissenys que han obtingut la distinció del Delta de Bronze es troben propostes d’altres professors i exalumnes de l’escola, com Román Bianco, Mariano Suñé i Marc de Antonio (UBICA), Jordi Milà i Jordi Blasi.

En la present edició també figuraven entre els seleccionats per a optar a les Medalles ADI dos projectes dels graduats en Títol Superior en Disseny de Producte Anastasiia Kuliabina i Iván Pérez.