PEOPLE ARE LIGHT
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

false

PEOPLE ARE LIGHT

Torna el festival d’il·luminació LLUM BCN durant les Festes de Santa Eulàlia que tindran lloc els diez 16, 17 i 18 de febrer a Barcelona. Aquesta nova edició el festival es trallada al barri del Poblenou i l’IED Barcelona serà l’encarregat d’il·luminar el pati de l’Espai SIMON 100 localitzat a l’antiga fàbrica SIMON.

La instal·lació “People are light” intenta transmetre a l’espectador l’experiència de la llum a microescala, com si es tractés d’un viatge imaginari a l’interior del fenomen lumínic. Proposa un univers allunyat de la realitat a través de dos espais: un túnel d’accés fosc i misteriós i un pati de sal lumínic i translúcid en el qual, a través de la interacció dels espectadors, s’il·lumina la façana amb diferents escenes. 

Què és el que passa a l’interior d’un cable elèctric que serveix de connexió entre l’interruptor i la llum?

Vine a descobrir-ho a l’Espai Simón 100 durant Llum BCN 2018!

“People are light”

Lloc: Espai Simon 100 (Sancho de Ávila, 66-72) Barcelona

Alumnes: Julia Sobrón, Bruna Camaroti, Katrina Kalnina, Martina Morejon, Nicole Wilner, Clara Alonso, Carla Jörgens, Renata Colmenero, Josep Bastida, Ricardo Colomer i Tatjana Zöffel.

Tutors: Raffaella Perrone i Michela Mezzavilla

Coordinació: David López

Col·laboradora: Ana Fernández (SIMON)

Assessoria de desenvolupament i producció: Milena Roses (alumni Postgrau en Disseny d’Il·luminació d’Espais)

Patrocinador: SIMON

 

(In)Material

L’exterior del DHUB Barcelona és un dels edificis que també viurà una transformació durant el Festival Llum BCN. Les responsables d’aquesta proposta son Michela Mezzavilla, coordinadora del Postgrau en Disseny d’Il·luminació d’Espais, i Mariel Fuentes-Ldluz de l’Associació Professional de Dissenyadors d’Il·luminació (APDI).

(In)Material reflexiona sobre la llum com a matèria intangible que revela la seva presència i les seves característiques només sota algunes condicions especials. La instal·lació fa que els punts de fuga esdevinguin els protagonistes i juga amb la transparència i la materialització. 

Lloc: Plaça de les Glòries Catalanes, 37

Autores del disseny: Mariel Fuentes-Ldluz i Michela Mezzavilla-reMM (APDI)

Autors de la programació: Protopixel

Patrocinadors: Difusiona, iGuzzini i Rosco