Only One Month Left
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

Only One Month Left

El pròxim 25 d’abril s’inicien els Programes de Formació Continua (CSP) en:

Design for Innovation Strategy – weekend (Anglès)
Proporciona eines clau per a potenciar i facilitar la innovació, transformar organitzacions influenciant el seu model d’empresa o identificar noves oportunitats de negoci.

Fotografia per a Professions Creatives (Castellà)
Ensenya a executar tot el procés de producció fotogràfica i a utilitzar la imatge en els diferents suports publicitaris i xarxes socials. Es dóna a entendre la importància de crear una estratègia per a la venta dels productes i que la imatge acompanyi i reforci aquesta estratègia.

Il·lustració Creativa (Castellà)
Aporta una preparació sòlida amb la destresa en el dibuix tant en forma com en contingut per a destacar un estil personal d’expressió per a les teves il·lustracions, així com per arribar a ser un hàbil dibuixant i un pensador que plasma idees i símbols originals en metàfores visuals.

 

Per altra banda, a l’abril també comença el Màster Intensiu en Innovation Strategy Entrepreneurship (semi-presencial), que mostra les competències imprescindibles per a la generació de noves oportunitats de negoci, el disseny de nous productes i serveis, la definició de formes alternatives de producció i nous model d’empresa que permetin generar noves connexions entre mercat i indústria.

 

En el següent vídeo tens una mostra dels objectiu que volem complir amb els Programes de Formació Continua del IED Barcelona i l’entrevista sobre Innovation Strategies and Entrepreneurship que vam realitzar als docents Guido Charosky i Till Jasper.