Els nous fitxatges a l’Àrea de Visual Communication
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

false

Els nous fitxatges a l’Àrea de Visual Communication

L’Àrea de Comunicació Visual de l’IED Barcelona arranca el curs amb noves incorporacions a la seva plantilla docent. Pablo Rausell continua com a Managing Director a l’equip, però aquest curs incorpora a Rory Lambert a la direcció de desenvolupament de l’àrea, qui acumula una llarga experiència professional com a director creatiu de diferents agències de publicitat i com a docent a l’IED.

Entre les noves incorporacions a l’equip docent hi ha en Bernard Arce, que ensenyarà Hisotry of Design and Communication, i Roseta Mus que s’encarregarà juntament amb en Dani Rubio de l’assignatura Signage and Environmental Graphics. Per aprendre com gestionar una agència creativa, els alumnes comptaran amb Enric Bajuelo, i Erola Boix s’unirà a Wladimir Marnich per parlar sobre Corporate Identity. Per acabar, Víctor Baroli informarà de les noves corrents en el disseny digital i Sergio Juan s’ocuparà d’explicar les últimes tendències en Editorial Design.

Aquest grup de docents s’uniran a l’actual equip de professors que ja disposa d’una davantera imponent amb professionals del sector com Álex Beltran, Óscar Germade, José Manuel Urós, Lucas Elliot, Sergi Frías, Cristina Giner o Rocío Martinavarro.