NOUS POSTGRAUS INTENSIUS: En el pot petit es troba la bona confitura!
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

NOUS POSTGRAUS INTENSIUS: En el pot petit es troba la bona confitura!

NOUS CURSOS DE POSTGRAU INTENSIUS (3 mesos) 2015/2016

El IED Barcelona Escola Superior de Disseny inaugura aquest any un nou format de curs de formació avançada: cursos de POSTGRAUS Intensius.

Si el que et falta és temps però et sobren ganes de seguir aprenent i formant-te en les àrees de la Comunicació Visual, Mosa, Disseny de Interiors i Producte o Management for Creative Industries, amb aquest nou format de curos podràs aprendre el mateix que en un curs més llarg però condensat en només 3 mesos, donant la possibilitat a professionals de les diferents àrees d’assistir a les classes sense interrompre el ritme professional durant un llarg període de temps.

Format
Els Postgraus Intensius es desenvolupen des de principis de octubre fins a finals de desembre, abans de les vacances de Nadal.
Les classes són de dilluns a divendres de 16.15h a 21.15h, deixant els matins lliures per a la investigació i les hores de taller.
Els tallers i els espais de la seu estan oberts per a que tots els estudiants puguin aprofitar les hores no lectives per indagar, estudiar i practicar en els tallers assistits.

CURSOS
Postgrados en Diseño de Iluminación de Espacios
Postgrado en Diseño de Moda Infantil
Postgrado en Diseño de Vestidos de Novia y Ceremonia
Postgrado en Trends Research
Postgrado en Food Event Design
Postgrado en Ilustración Creativa

Fes click en el curs que més t’interessi i descarregat el programa o sol·licita més informació.

Incripcions obertes!