Nou Màster en Disseny Gràfic
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: MELANCOLÍA | Fashion

Col·lecció: MELANCOLÍA

Nou Màster en Disseny Gràfic

Cada vegada són més les empreses i institucions que, amb l’objectiu d’augmentar i millorar la comunicació i comprensió dels seus productes i serveis, desenvolupen departaments específics de Disseny Gràfic de la Informació incorporant especialistes en el tema.

Per exemple, el Panell de Consellers de Govern de Barack Obama (US Government Recovery Independent Advisory Panel) va incorporar a Eduard Tufte en el seu equip per aplicar el Disseny Gràfic de la Informació en la prevenció del frau i les males inversions dels guanys, ademés de fomentar la transparència i claredat de la informació emesa i, així, faiclitar la presa de decisions per part dels ciutadans del país.

Màster en Disseny Gràfic de la Informació

El màster proposa explorar nous camins amb l’objectiu de plantejar estratègies de comunicació visual que permetin emetre continguts (informació) de manera més clara, eficaç i atractiva sobre diferents plataformes.

Per a més informació, fes clcik al següent enllaç i descarrega’t el pla d’estudis:  MÀSTER EN DISSENY GRÀFIC DE LA INFORMACIÓ