Nou BA (Hons) in Business Design atorgat per la Universitat de Westminster
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

Nou BA (Hons) in Business Design atorgat per la Universitat de Westminster

L’escola de Management & Design Strategies de l’IED redefineix el seu Diploma especialitzat en Business Design per a convertir-lo en un Bachelor of Arts Honours validat per la Universitat de Westminster de Londres. Amb aquesta titulació, que actualment es troba en plena fase de validació, es reconeix la qualitat formativa i consolida el prestigi internacional de la metodologia IED.

A finals de juliol de 2019 es comunicarà la nova titulació del programa centrat en formar a l’estudiant en les àrees de gestió, disseny i tecnologia per a impulsar la innovació en l’empresa del segle XXI. El curs segueix la metodologia del Design Thinking amb la finalitat d’analitzar el context, identificar oportunitats i generar idees que aportin valor.

El nou BA (Hons) in Business Design representa una oportunitat important per a convertir un títol atorgat per la Universitat de Westminster en un curs innovador i molt actual, altament vinculat a la realitat de la indústria i a les necessitats del mercat laboral”, explica Manuela Procopio, Directora de l’escola de Management & Design Strategies.

La consultora en innovació i dissenyadora de producte Gunes Kocabag serà la nova course leader d’aquest curs que entra a formar part de l’escola de New Media & Communication de la Universitat de Westminster com el primer programa educatiu d’aquesta disciplina en la seva oferta formativa. Així mateix, també és l’únic curs en el panorama nacional.