‘Melo’, finalista dels Premis Enjoia’t
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

‘Melo’, finalista dels Premis Enjoia’t

El treball d’Olivia Wärme, alumna del Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny, especialitat en Disseny de Producte, ha estat seleccionat entre els 13 finalistes dels Premis Enjoia’t 2021 en la categoria d’estudiant. ‘Melo’ va ser un dels resultats de New Crafts_Digital Revolution; una iniciativa del IED Barcelona i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya on es combinen artesania i tecnologia.

L’alumna presenta dos productes en un, convertint alhora una peça de joieria en uns auriculars sense fils. Amb l’artesanal com a punt de partida, el treball el componen diferents peces de porcellana al costat d’altres fabricades en 3D i assemblades. El resultat és una perfecta fusió d’art, disseny i tecnologia. Wärme ha desenvolupat aquest producte en col·laboració amb la mestra artesana Trinidad Contreras.

Organitzats per l’Assocació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), els premis Enjoia’t, que enguany celebren la seva 26è edició, són un reconeixement a les peces de joieria contemporània més destacades i s’emmarquen en la Setmana de la Joieria de Barcelona. El projecte ‘Melo’, així com la resta de treballs finalistes, es pot veure exposat del 22 de setembre al 24 d’octubre a l’edifici Disseny Hub Barcelona.