Map Your Future
EXPLORE IED BARCELONA
 

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION | Management

PROJECTE: FRESH FACES UNIQUE EDITION

Map Your Future

El món laboral actual és cada vegada més complex, exigent i competitiu. Apareixen ofertes de treball que busquen perfils concrets per a professions que estan en constant canvi. Com saber prendre una bona decisió? I si em penedeixo?

Davant aquesta situació, Jürgen Salenbacher, antic Academic Dean de l’IED Barcelona així com coach, facilitador i expert en educació, disseny i business, ha creat una eina que permet prendre les decisions encertades a través de la seva metodologia plantejada pel seu conegut llibre Creative Personal Branding® Canvas. Aquesta metodologia que imparteix en els workshops i classes dels estudis de Màster ajuda els alumnes a definir el seu perfil professional i entendre el seu potencial i valor. Es tracta d’un mapa de conceptualització de futur per al desenvolupament professional, molt essencial per a qualsevol professional creatiu actiu en el mercat laboral.

El meu objectiu és desenvolupar materials que ajuden a prendre aquest tipus de decisions, a reflexionar”, explica el seu creador sobre la seva motivació per a crear aquesta eina. “T’ajuda a ser més conscient dels teus propis desitjos, ambicions i el teu valor com a individu; analitzar quins són els punts forts de la teva personalitat segons les demandes del mercat actual i així estar més content i segur amb les teves decisions”, matisa.

Creative Personal Branding® Canvas permet desenvolupar un lideratge creatiu, obtenir una visió general de la situació professional i personal actual i avaluar-la. Es tracta d’un recurs que permet identificar quins són els objectius que cadascú es posa i veure quines accions són les necessàries per a aconseguir-los.

Recomano fer aquest mapa una o dues vegades a l’any, però per a això és important estar bé amb un mateix a l’inici: estar relaxat, escoltar música, meditar… i així planificar el que has de fer en la teva vida de manera lúdica”, apunta Salenbacher. “Prendre decisions és molt complicat, sobretot si ho fas tot sol. En els moments en els quals fem canvis d’una indústria a una altra, o pensant en les competències que encara ens falten, el canvas ajuda moltíssim. No has de pensar sobre l’estructura perquè ja està proposada en la metodologia”, conclou.

L’IED Barcelona és l’educational partner d’aquesta iniciativa impulsada pel docent que troba a l’escola “un lloc i un entorn multicultural perfecte per a testar els meus projectes com el Creative Personal Branding Canvas”.

L’IED Barcelona és l’educational partner d’aquesta iniciativa impulsada pel docent des de l’inici de la creació de la metodologia Creative Personal Branding®. Jürgen Salenbacher descriu l’IED com “un lloc i un entorn multicultural amb professionals creatius i talentosos per a donar suport, facilitar i implementar projectes d’alumnes i professors en relació al desafiament més important: dissenyar el futur professional amb materials educatius pràctics com el Creative Personal Branding® Canvas”.

Pots saber més o adquirir-ho aquí.