L’IED en la Dubai Design Week 2021
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

L’IED en la Dubai Design Week 2021

L’IED participa en la Dubai Design Week 2021, que tindrà lloc del 8 al 13 de novembre, amb:

– L’exposició física “LIGHT SHELTERS“, que acull els projectes de YellowDot Design Studio i Andra Handaric Studio – IED Alumni. 
– Una instal·lació pública, “CYANOSOBA”, de la alumnus Lana Sokolova. 
– Diversos projectes de graduació seleccionats per a l’edició digital del Global Grad Show.

LIGHT SHELTERS”

L’IED sempre ha cregut en els joves talents i té com a objectiu secundar-los i seguir-los en el seu procés de disseny. Els dos projectes seleccionats són un equilibri perfecte entre passió, creativitat i protecció de l’ecosistema. El coneixement dels nous materials, el upcycling i l’organització són aspectes crucials per a garantir el futur a les pròximes generacions.

HATCH“, de Yellowdot Design, tria la llum i la fragilitat d’una pela d’ou. El resultat és un llum de sostre a partir de peles assemblades artesanalment.

ASSEMBLAGE 2.0“, de Andra Handric, antiga alumna de l’IED Barcelona, ens endinsa en el món de la moda i el disseny tèxtil. Una instal·lació que ressalta el binomi protecció-fragilitat del moment actual per a fer-nos reflexionar també sobre nosaltres mateixos.

Més informació

CYANOSOBA

“Cyanosoba”, de l’alumnus de l’IED Madrid Llana Sokolova, és una instal·lació pública que ofereix un disseny de seients alternatius per a les ciutats, combinant una solució d’il·luminació mitjançant energia solar i una eina que ofereix la possibilitat de mesurar el color del cel.

Més informació

GLOBAL GRAD SHOW

Els projectes seleccionats dels alumnes de l’IED són: “Native”, de Camilla Bassan; “Saphten”, de Diego Acosta Vidal, “Revers”, de Francisco Lara i “Stem Kits”, de Rajat Parmar i Gaye Temizarabaci.

Fes clic aquí per a visitar l’exposició digital a partir del 8 de novembre.