L’IED en el Salone del Mobile de Milano
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar | Management

Projecte: NAVIA: La gent, la ciutat, el mar

false

L’IED en el Salone del Mobile de Milano

El Saló Internacional del Moble de Milà arriba a la seva 57a edició i l’IED Barcelona Escola Superior de Disseny hi participa amb diferents activitats durant la setmana:

Architettura in Corto

Alessandro Manetti, director general de l’IED Barcelona, ofereix la conferència “Video mapping show” a l’esdeveniment Architettura in Corto, un cicle de curtmetratges que s’endinsen en l’arquitectura contemporània durant el Fuorisaloni, en el qual presentarà el projecte “El Viatge d’Audisia” realitzat pel Viva International Music Festival de Locorotondo.

Dia: 20 d’abril.

Hora: 11 h.

Lloc: Xperience Hub (Via Privata Gaspare Bugatti, 18).

 

International IED Open Days

El mateix dia, a la seu de l’IED Milano, el director general de l’lED Barcelona també participa en la 7a edició del International IED Open Days durant el Fuorisaloni on presentarà el mapa de macrotendèncias del futur del disseny Deflexor 2033.

Dia: 20 de abril.

Hora: De 10 a 18 hores.

Lloc: IED Milan (Via Sciesa 4 e via Bezzecca 5).

 

Lambrate Design District

L’alumna del Títol Superior en Disseny de Producte Paula Chacartegui, exposa el seu projecte Benaïa al Fuorisalone, Lambrate Design District. Es tracta d’un conjunt de gots. Gerres i plats fets de vidre bufat que uneixen tradició i disseny. La col·lecció s’inspira en el Mediterrani i algunes peces prenen forma a partir de la relació amb la crema catalana, un postres típic de la gastronomia de Catalunya. El projecte es va realitzar en col·laboració amb el Centre d’Artesania Catalunya – CCAM, gràcies a la feina de Ferran Collado, artista del vidre.

Dia: 17 a 22 d’abril.

Hora: De 10 a 20 hores.

Lloc: DIN – Design In (Via Massimiano 6, / Via Sbodio 9).

 

Casa IED

L’Istituto Europeo di Design organitza la exposició CASA IED amb projectes realitzats pels alumnes de les diferents seus del grup. La mostra estarà present en dos espais: al Salona Sateillte de la Fiera Milano en Rho y a la seu de l’IED Milano. En ell s’exposen tres dissenys realitzats pels alumnes de l’escola:

Nahë de Carla Jörgens, alumna del Títol Superior en Disseny de Producte. (IED Milano).

– Ignea de Jacobo Rojo del Río i Oihan Tomasena estudiants del Master en Disseny Sostenible realitzat en col·laboració amb Artemide. (IED Milano).

false

Zero de Pedro Pablo Cardona i Fernando Luis Bencomo estudiants del Master en Disseny Sostenible realitzat en col·laboració amb Artemide. (Fiera Milano).

Dia: 17 a 22 d’abril.

Hora: De 9.30 a 18.30 hores.

Lloc: Fiera Milano Rho (Strada Statale Sempione, 28) i IED Milano (Via Sciesa 4 e via Bezzecca 5).

Més informació, visita: ied.it.