L’IED conquesta la Mercedes-Benz Fashion Talent amb ‘Karont’
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

L’IED conquesta la Mercedes-Benz Fashion Talent amb ‘Karont’

Com cada edició, MBFSWMadrid reivindica i projecta el talent de les noves promeses de la moda. Entre els dissenyadors novells que han participat en l’esdeveniment destaca una proposta nascuda a les aules  de l’IED Barcelona, Karont, que  va presentar la seva col·lecció ‘TRECE‘. 

Darrere d’aquest projecte estan tres antics estudiants de Moda i Gràfic de l’escola: Aleix Díaz, graduat en Disseny de Moda en 2020; l’artista gràfic Paul Lorant, encarregat dels últims treballs de Bad Gyal i molts altres artistes i marques de streetwear; i Robber Rodríguez, dissenyador i guanyador del premi al talent emergent en l’edició MBFWM 2020.  

La senyals d’identitat de Karont són la seva aposta per la creació local i la qualitat amb peces que abasten diferents visions unisex gràcies a un bon estudi del patronatge i una excel·lent recerca en tècniques de serigrafia, brodat i sublimació. Quant a la col·lecció que la marca va presentar sobre la passarel·la madrilenya, ‘TRECE’ s’inspira en l’espiritualitat i els ensenyaments de la vida. Cada peça és fruit d’un estudi minuciós de la societat actual en la qual els seus dissenyadors, a través de diferents estils i siluetes, representen la integració i l’heterogeneïtat de pensament del segle XXI.

En l’última edició d’aquesta gran cita amb la moda també va desfilar una proposta de l’IED Madrid: ‘Puzzle‘, de l’antiga alumna Cristina Ruiz.