L’IED BARCELONA PRESENTA DOS PROJECTES EN EL SÓNAR+D 2017
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

false

L’IED BARCELONA PRESENTA DOS PROJECTES EN EL SÓNAR+D 2017

L’IED Barcelona Escola Superior de Disseny presenta al MarketLab del Sónar+D 2017 WORDS i Tinami, dos projectes que combinen innovació i creativitat.

WORDS és una instal·lació interactiva ideada per Junior González i Danae Fisher, alumnes del Títol Superior en Disseny Gràfic y el Diploma en Advertising and Branding, i Milena Roses, exalumna del Postgrau en Disseny d’Il·luminació d’Espais. En aquest projecte, els alumnes canvien la manera d’entendre, interactuar i crear el so mitjançant una instal·lació en la que les paraules del públic es materialitzen visualment i queden emmagatzemades junt a les veus de la resta de participants.

Tinami, acrònim de This Is Not A Musical Instrument, és un controlador MIDI creat per José Sebastián Narváez Washima, estudiant del Master in Interactive Design. La peculiaritat de Tinami rau en la seva capacitat per ser configurat mitjançant la pàgina web abans de comprar-lo, permetent als productors musicals personalitzar-lo segons les necessitats del seu live set i excloure aquells components i característiques que ocupen espai.

 

Lloc: Fira Montjuïc – Pavelló 4

Dia: 14, 15 i 16 de juny de 2017

Hora: de 10:00 a 20:00 h.