L’IED Barcelona presenta dos projectes a l’edició extraordinària de Sónar+D CCCB
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

L’IED Barcelona presenta dos projectes a l’edició extraordinària de Sónar+D CCCB

L’ IED Barcelona Escola Superior de Disseny va presentar els projectes MixCities i 2020+20 en l’edició extraordinària del Sónar +D, que va tenir lloc el 18 i 19 de setembre al CCCB.

En el marc de l’esdeveniment, les propostes de l’IED exploren futurs possibles a través de la intersecció de disseny, creativitat, data analysis i tecnologia.

MixCities és una experiència de Realitat Virtual creada per estudiants del Master in Design For Virtual Reality de l’ IED Barcelona i exalumnes del BA in Sound Design de l’IED Milà per a descobrir Roma, Milà, Barcelona i Madrid. Un viatge audiovisual i interactiu que decodifica les característiques d’aquestes ciutats a través de colors i sons amb l’objectiu de conèixer la seva demografia, l’entorn natural i la seva identitat. 

Visita la web mixcities.eu per a descobrir el projecte i viure l’experiència des de casa.

2020+20 és un website interactiu, creat per estudiants del Master in Interaction Design de l’IED Barcelona i impulsat per IED Innovation Lab, al voltant de l’impacte de la 4a Revolució Industrial en camps com l’art, el disseny, la música, la moda, el cinema o l’educació i assenyala quines seran les tendències de futur en els propers 20 anys.

Per a més info, visita la pàgina web 20plus20.com.