L’IED BARCELONA PRESENT A LA 2a EDICIÓ DIGITAL DE LA 080 FASHION
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Couture Maladroite | Fashion

Col·lecció: Couture Maladroite

L’IED BARCELONA PRESENT A LA 2a EDICIÓ DIGITAL DE LA 080 FASHION

L’ IED Barcelona torna un any més a estar present al 080 Fashion, que se celebra del 26 al 29 d’abril pròxims en l’emblemàtica Casa Milà de la Ciutat Comtal.

La presència de l’IED en la 27a edició d’aquesta cita ineludible amb la moda, que per segon any consecutiu se celebra en format digital, compta amb la presentació de col·leccions de tres alumni: Gloria LladóEiko Ai, Eñaut BarruetabueñaEñaut i Pablo Erroz – Pablo Erroz.

Eiko Ai, marca de l’exalumna de Disseny de Moda Gloria Lladó, presenta sobre la passarel·la ‘Blooming Earth’, una col·lecció pensada per a dones cosmopolites, les siluetes de la qual s’inspiren en els anys 70 i 90.

Després de graduar-se en Disseny de Moda, la carrera de l’Eñaut Barruetabueña amb el seu projecte personal Eñaut ha obtingut reconeixements com el REC.0/080 Barcelona Fashion al Millor Dissenyador 2018 o la Millor Col·lecció de Disseny Emergent en 080 Barcelona Fashion 2019. En aquesta ocasió, presentarà ‘Logging 4%’, la seva quarta col·lecció.

El dissenyador Pablo Erroz, que va cursar el Màster en Marketing i Comunicació de la Moda, ha obtingut reconeixement nacional i internacional per la seva aposta pel disseny atemporal, individual i genderless. ‘2015:2021’ és la proposta que presenta en el 080, una col·lecció càpsula per a celebrar 10 edicions d’aquest certamen.

Així mateix, entre les marques participants en aquesta nova edició destaca Y_COMO (Yolan Cris), empresa col·laboradora del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia.

No us la podeu perdre!

Més info sobre les marques, calendaris de desfilades i activitats aquí