L’IED Barcelona inaugura l’any acadèmic amb la celebració del seu 20 Aniversari
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

L’IED Barcelona inaugura l’any acadèmic amb la celebració del seu 20 Aniversari

El nou curs acadèmic ha arrencat a  l’IED Barcelona d’una manera molt especial: un 19 de setembre de fa 20 anys inauguràvem la nostra primera seu.

Dues dècades d’història d’una institució que es va anar obrint pas en el panorama educatiu fins a convertir-se en referent nacional i internacional de la formació en disseny.

Per a celebrar aquest recorregut, la jornada ha comptat amb diverses activitats. Una de les principals ha estat recollir els testimoniatges i felicitacions de membres del staff i professors en el mateix Llibre d’Honor que es va estrenar per a l’acte inaugural.

Al matí, i coincidint amb el Welcome Event de l’Any Acadèmic 2022-2023, el Director de l’IED Barcelona, Andrea Marchesi, i el Director Académico del Grup IED així com president de la Fundació Francesco Morelli, Riccardo Balbo, s’han dirigit als nous estudiants.

Marchesi els hi ha donat la benvinguda remarcant que durant els seus pròxims anys en el centre no rebran una “educació clàssica”, sinó que experimentaran “ un procés de transformació i descobriment”, que han d’afrontar amb esperit crític, mentalitat oberta i curiositat.

Per part seva, Balbo els ha recordat que “els dissenyadors es mouen en la incertesa, per la qual cosa han de ser molt acurats i  alhora molt valents”, destacant el seu sentit de la responsabilitat, però sense oblidar que “el disseny també és diversió”.

Durant la trobada, que també ha comptat amb el Director General de l’IED España, Agustí Valls i Prats, s’ha projectat un vídeo que commemora el passat, reflecteix el present i projecta el futur del centre.