L’IED Barcelona en ‘Els llums de Nadal il·luminen el comerç’
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

L’IED Barcelona en ‘Els llums de Nadal il·luminen el comerç’

Els llums de Nadal il·luminen el comerç‘ torna a comptar amb projectes de l’IED Barcelona, un dels quals ha obtingut l’esment especial del jurat.

Euphoric Christmas i Navitus són les propostes que estudiants del tercer curs de Disseny d’Interiors i Interior Design han realitzat per als aparadors de dos establiments de la ciutat de Barcelona. Si bé molt diferents i adaptats a les necessitats de cada client, la il·luminació i l’ús del color són elements destacats en tots dos dissenys.

Aquesta iniciativa, impulsada per Barcelona Centre de Disseny i la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, persegueix dinamitzar el comerç de proximitat en el marc de la campanya de Nadal. Així mateix, és una excel·lent plataforma per a mostrar el treball dels futurs talents del disseny.

EUPHORIC CHRISTMAS – Esment especial del jurat

Estudiants: Anarella Morales, Hafdís Hlynsdóttir i Yasmin Vargas

Curso: 3r Títol de Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Disseny d’Interiors

Tutora: Michella Mezzavilla

L’objectiu d’aquesta instal·lació, pensada per a l’aparador de iPeluShop, és generar la sensació de la primera nevada a través de la il·luminació i l’ús de boles de poliestirè. Els estudiants proposen un disseny interactiu: s’anima a la clientela a prendre’s una selfie en el mirall que centra l’aparador i participar en el sorteig de Nadal que la perruqueria proposa en el seu compte d’Instagram.

El projecte ha obtingut l’esment especial del jurat, per a qui ha estat “un encert de disseny vincular el màrqueting digital, la presència i el dinamisme de les xarxes socials, l’escenografia i l’establiment físic, l’experiència de l’usuari que pot mostrar el seu look abans i després d’haver anat a la perruqueria, l’experiència esporàdica del vianants que no són clients, etc. en una sola acció”.

NAVITUS

Estudiants: Patricia Belma i Pia Martí

Curso: 3r Bachelor of Arts in Interior Design

Tutora: Michella Mezzavilla

Les alumnes han treballat en l’aparador de Estampería San José, una botiga situada a Ciutat Vella que ven productes de caràcter religiós.

Prenent com a referència les tradicions nadalenques vinculades al catolicisme i el disseny dels vitralls de la Sagrada Família, el projecte emfatitza l’ús del color per als dos espais temàtics triats: el naixement de Jesús i l’estrella del Betlem.