L’IED Barcelona en BBFW 22, la cita internacional de la moda nupcial
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

L’IED Barcelona en BBFW 22, la cita internacional de la moda nupcial

L’IED Barcelona és present un any més a la Barcelona Bridal Fashion Week, la cita internacional de la moda nupcial per excel·lència, amb un taller de flor tèxtil que posa en valor el disseny sostenible mitjançant l’ús de teixits d’alta costura recuperats. 

A més, en el marc d’aquest esdeveniment, s’ha atorgat  el Scholarship for Talent by Gratacós, el primer premi del qual ha recaigut en Myriam Medina, alumna del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia, pel model Allegra de la seva col·lecció La Toscana, Siena, inspirat en aquesta regió del centre d’Itàlia.

L’IED Barcelona participa en qualitat de partner en la BBFW 2022, que es celebrarà fins al 24 d’abril en Fira de Barcelona.

El saló combina Trends (fashion xous) & Business (trade fair) amb una visió creativa i compromesa amb la diversitat, la innovació i la sostenibilitat com a grans reptes i oportunitats del sector, sota el lema Move to New.​​​​​

La passarel·la de la BBFW serà l’escenari de llançament de les creacions de marques nacionals i internacionals, que presentaran les col·leccions 2023 de vestits de núvia, nuvi i de festa als compradors i mitjans de comunicació, wedding planners i convidats.