L’IED Barcelona dissenya per al CSIO Barcelona 2021 l’obstacle hípic ‘Castellers’
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: Serial Seeds | Fashion

Col·lecció: Serial Seeds

L’IED Barcelona dissenya per al CSIO Barcelona 2021 l’obstacle hípic ‘Castellers’

L’obstacle hípic ‘Castellers‘, de l’exalumne de Disseny de Producte de l’IED Barcelona Pietro Locatelli, formarà part dels recorreguts del CSI Barcelona 2021, cita eqüestre de referència al panorama internacional. 

Guanyadora de la VI Edició del ‘Un Salt per a la Ciutat’, concurs organitzat per la Barcelona Equestrian Challenge, ‘Castellers’ és una proposta de colors i formes inspirades en la llarga tradició dels castells. 

El disseny consta d’una estructura de fusta amb una base rígida i de suport des d’on part una fila de cilindres  como a homenatge a les persones que conformen aquestes torres humanes. A més, la paleta de colors emprada (morat, verd, marró i groc) al·ludeix a les diferents collas castelleres. D’aquesta manera, l’obstacle tracta de reflectir les quatre virtuts que integren el lema dels castellers:  “Força, equilibri, valor i seny”. 

L’obstacle ha estat construït en la fusteria del Real Club de Polo de Barcelona i serà present en els recorreguts de la 109ª edició del CSIO Barcelona, que tindrà lloc entre l’1 i 3 d’octubre en les instal·lacions del club.