L’IED Barcelona celebra una graduació en 4K en el marc del seu 20 aniversari
EXPLORE IED BARCELONA
 

Col·lecció: COLOUR ME IN | Fashion

Col·lecció: COLOUR ME IN

L’IED Barcelona celebra una graduació en 4K en el marc del seu 20 aniversari

L’IED Barcelona va celebrar la Graduació de la promoció 2021-22 el passat 20 de juny a Multicines Aribau, la sala de cinema amb la pantalla més gran de la ciutat, i en el marc del seu 20 aniversari. Durant l’esdeveniment, hi van participar l’Alessandro Manetti, CEO IED Spain, i l’Andrea Marchesi, director de l’IED Barcelona, compartint la seva visió del disseny i del rol del dissenyador amb els estudiants, convidant-los a somiar: “Dream big, design bigger”.

També es va comptar amb Estermaria Laruccia, Private Client Director a Value Retail, com a padrina de la cerimònia. En el seu discurs, va dedicar unes paraules als graduats, animant-los a no tenir por d’entrar en un mercat global i a seguir compromesos amb la seva visió, ja que el disseny és un món apassionant.

Clàudia Gustems, graduada del Diploma IED in Creative Advertising and Branding, va ser la veu dels estudiants. Durant la seva intervenció, va parlar de la importància de transmetre tota la feina que hi ha darrere de cada vestit, maqueta, pòster, claim, estratègia… i com la seva percepció del disseny ha canviat durant els seus estudis. 

Como en anteriores ediciones, se entregaron los Best Thesis Awards, a los que se sumó este año el Best Alumni Award. Con ocasión del 20 aniversario del IED Barcelona, se apostó por crear un nuevo galardón que celebra la trayectoria profesional de antiguos alumnos de la escuela, sirviendo así de inspiración para todos los estudiantes.

El guardó es va lliurar a Marc de Antonio i a Stanislas Chmielewski, alumni de Disseny de Transport i socis fundadors de De Antonio Yachts després de conèixer-se a les aules de l’IED. En només 10 anys han aconseguit ser uns dels estudis de disseny nàutic de referència mundial i actualment els seus iots són presents en més de 30 països a tot el món.

De izquier