L’Alumni Road Show aterra a Barcelona
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Seat Mergo |

Projecte: Seat Mergo

L’Alumni Road Show aterra a Barcelona

L’IED Alumni Road Show, una iniciativa que connecta l’experiència d’antics alumnes del Istituto Europeo di Design amb estudiants i staff de les diferents seus del grup, va aterrar dijous passat a Barcelona.

Moderat per la directora de IED Alumni, Elena Sacco, l’esdeveniment va comptar amb la participació dels egressats Elena Auba, dissenyadora gràfica en Lo Siento; Lara Serrano, dissenyadora en Reveligion; Sebastián Alberdi, director en Sebastian Alberdi studio i Outofstoc; i Eñaut Barruetabeña, fundador i dissenyador de la marca Eñaut.

Davant una platea d’estudiants de 4t curs de títols de grau, màsters i postgraus de l’IED Barcelona, els ponents van compartir la seva experiència acadèmica i professional, al mateix temps que van respondre dubtes i van oferir consells a tots aquells que estan a les portes de finalitzar els seus estudis i obrir-se al mercat laboral.

Durant la trobada, Elena Sacco també va presentar als assistents  IED Alumni, la comunitat global en línia d’antics alumnes de l’IED, un network exclusiu on connectar amb companys d’estudis, localitzar oportunitats de treball i tutories, conèixer esdeveniments, etc.