La Moda Nupcial de l’IED Barcelona surt al carrer
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

false

La Moda Nupcial de l’IED Barcelona surt al carrer

Valeria Osma i Catalina Olmedo, alumnes del Postgrau en Disseny de Vestits de Núvia i Cerimònia de l’IED Barcelona i guanyadores del Gratacós Barcelona Scholarship for the Talent, exhibeixen dos moulage realitzats amb teixits Gratacós a diferents punts emblemàtics de la ciutat durant la Barcelona Bridal Fashion Week.

El disseny “Cuando Sale el Sol” de Valeria Osma estarà present a l’Hotel Majestic de Barcelona del 24 de abril al 1 de maig y el de la alumna Catalina Olmedo, “Inside Me”, a l’Espai Gratacós fins al dia 7 de maig. Ambdós moulages han estat realitzats per les alumnes amb l’ajuda del dissenyador i docent de l’IED Juan Carlos Grao.

“Cuando Sale el Sol”

Estudiant: Valeria Osma

Col·lecció: Cuando Sale el Sol.

Lloc: Hotel Majestic Barcelona

Dates: Del 24 d’abril al 1 de maig.

El moulage “Cuando sale el Sol” forma part d’una col·lecció inspirada en l’Art Decó i en el símbol del Sol, un element decoratiu característic de l’època, amb siluetes i formes que evoquen als vestits clàssics dels anys 20 i 30. El disseny té un gran escot d’esquena, petites tires al bies d’organza que accentuen la cintura i detalls de pedreria.

 

“Inside Me”

Estudiant: Catalina Olmedo

Col·lecció: “Sensivity of being”

Lloc: Espai Gratacós

Dates: Del 25 d’abril al 7 de maig.

“Inside Me” de Catalina Olmedo és un disseny molt femení, modern i fresc que inspira a la pel·lícula francesa “La Belle Personne” de Christophe Honoré. La col·lecció final de l’estudiant plasma “La sensibilitat del ser” i converteix les emocions i sentiments, experiències úniques per a cada persona, en una delicada proposta per vestir en un dia molt especial.