“La luna è una Lampadina. 50 anni IED”
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Síntesi | Visual

Projecte: Síntesi

false

“La luna è una Lampadina. 50 anni IED”

La luna è una lampadina, 50 anni IED” és una exposició interactiva d’idees, projectes, persones i esdeveniments que han marcat l’evolució de l’Istituto Europeo di Design, i també de la nostra societat. La mostra proposa un recorregut de la història del disseny des del 1966 fins a l’actualitat en el Palau de la Triennale de Milà a partir del dia 26 d’octubre.

Un reflex de la cosmopolita comunitat d’estudiants, exalumnes, dissenyadores i empreses que han col·laborat durant els cinquanta anys d’història de l’IED. Un viatge emotiu a través del temps, una immersió en el present i una visió de futur.

La història de l’IED pren forma en els espais de la Triennale mitjançant la mirada i els treballs d’alumnes i exalumnes per entendre el context en què es va fundar i la seva contínua evolució. Un recorregut a través de classes, professors, creatius i mètodes d’aprenentatge.

Amb l’objectiu de donar a conèixer les metodologies de disseny creatiu i innovador que ha definit l’IED al llarg d’aquests anys, l’esdeveniment consta d’una exhibició permanent i més de cinquanta esdeveniments i tallers amb estudiants i professors de totes les seus.

L’exposició “La luna è una lampadina. 50 anni IED”, comissariada per Rossella Bertolazzi i Davide Sgalippa de l’Escola Visual Arts de l’IED Milano, es pot visitar gratuïtament a la Triennale de Milà fins al dia 19 de novembre.