La graduació de la Master School reconeix els millors projectes del curs 2020/21
EXPLORE IED BARCELONA
 

Colección: DINO | Fashion

Colección: DINO

La graduació de la Master School reconeix els millors projectes del curs 2020/21

Aquest dijous 16 de desembre, l’IED Barcelona ha celebrat la graduació dels cursos dels Master en Interaction Design, en Design Management i en Fashion Management i del Postgrau en Accessoris de Moda i Marroquineria, on es van otorgar dues Mencions Especials i una Menció d’Honor als millors treballs dels alumnes.

MENCIONS ESPECIALS:

Projecte: Marketing Strategy per a l’empresa Mascaró – Master MDI in Fashion Management

Estudiants: Augusta Adriasola, Sylvia Alfageme i Alejandro Gassó

Un projecte de col·laboració en el desenvolupament d’una nova estratègia de màrqueting i branding que promou la cultura i l’artesania de la tradició de la sabateria. La proposta destaca per la viabilitat professional i la proposta de model de negoci.

Projecte: I AM U per a l’empresa Linking Realities – Master in Interaction Design

Estudiants: Myriam Chamoun, Anastasia Lapotko, Thomas John Butzke, Alp Nissan Baskin, Sidhasila Naik i Mine Surger Asik

Present a la darrera edició del CCCB Sonar, es tracta d’una instal·lació que convida al públic a crear la seva pròpia identitat virtual al moment. La proposta promou una reflexió sobre l’impacte que les tecnologies immersives tindran en el desenvolupament del metavers, motiu pel qual ha obtingut la Menció Especial a l’aplicació de noves tecnologies.

MENCIÓ D’HONOR:

Projecte: Pi Llobera i Alcover per a l’empresa Lottusse – Postgrado en Diseño de Accesorios de Moda y Marroquinería

Estudiant: Eva Ortín Alpiste

Una col·lecció de tres dissenys -una bossa de sac, una altra de mà i un accessori per a l’aigua- inspirada en els textos que els poetes Miquel Costa i Llovera i Joan Alcover van escriure entre finals del segle XIX i principis del XX sobre els pins, un element característic del paisatge de Mallorca. Fabricat amb materials sostenibles, el projecte ha rebut aquesta distinció pel seu impacte social i sostenible.