La força creativa que mourà el món
EXPLORE IED BARCELONA
 

Projecte: Emotional Bites | Design

Projecte: Emotional Bites

La força creativa que mourà el món

Aquesta és una crida a l’acció per a tots els talents creatius que vulguin participar en la transformació del món. La Covid-19 ens ha posat en escac, plantejant la urgència d’una redefinició total de totes aquelles estructures que ja no funcionen. Quin talent es necessita per a fer front a la incertesa global?

Més enllà de la tecnologia, els éssers humans comptem amb una eina de transformació extraordinària: la creativitat. Aquesta força imparable, que atresorem individualment, ha trobat en el disseny un mitjà perfecte per a obrir-se pas en el gran repte de reinventar-nos.

A mesura que el món i les persones que l’habiten canvien, el disseny es va endinsant en nous camps, s’adapta, s’especialitza, i es converteix en una eina crucial per a innovar en disciplines molt diverses. Avui, que vivim en l’època més incerta de la història recent, la figura del dissenyador guanya encara més força.

Què és el disseny per a tu? Quins són els seus desafiaments? Quines skills es necessiten per a afrontar-los?

Recorre aquest camí apassionant de la mà de professionals del sector, desenvolupant projectes reals i col·laborant amb empreses capdavanteres. Perquè el món necessita ser redissenyat ara, des de l’IED et convidem a formar part de la força creativa que mourà el món.